Stavka u životopisu oko koje ste se NAJVIŠE NAMUČILI POSLODAVCIMA JE NAJČEŠĆE NEBITNA

Zanimljivosti
Stavka u životopisu oko koje ste se NAJVIŠE NAMUČILI POSLODAVCIMA JE NAJČEŠĆE NEBITNA
Vjerojatno ste potrošili i hrpu sati na sastavljanje savršenog životopisa, samo kako biste zvučali kao najbolji radnik na svijetu. No, čini se da postoji jedna stavka na koju ipak ne biste trebali trošiti puno vremena pri sastavljanju životopisa, jer je većina poslodavaca ignorira.

Tražite posao?

Onda sigurno znate koliko to može biti naporan i dug proces. Vjerojatno ste potrošili i hrpu sati na sastavljanje savršenog životopisa, samo kako biste zvučali kao najbolji radnik na svijetu. No, čini se da postoji jedna stavka na koju ipak ne biste trebali trošiti puno vremena pri sastavljanju životopisa, jer je većina poslodavaca ignorira.

A kad saznate o čemu se radi, sigurno ćete se iznenaditi, jer riječ je o obrazovanju.

Da, dobro ste pročitali, diploma za koju ste se godinama mučili samo kako biste ju stavili u živopis poslodavcima je "zadnja rupa na sviralu".

"Godinama pregledavam životopise i tu stavku najčešće preskačem", otkrila je za portal Quartz Facebookova direktorica za ljudske resurse, Ambra Benjamin, prenosi Index.

 Ono što je poslodavcima puno važnije od obrazovanja jest iskustvo, koje je kod većine i vodeći kriterij za zapošljavanje.

Ne propustite