NIZOZEMSKA TV VODITELJICA doživjela veliku neugodnost na ljetovanju u HRVATSKOJ!

Region
NIZOZEMSKA TV VODITELJICA doživjela veliku neugodnost na ljetovanju u HRVATSKOJ!
Nizozemska TV voditeljica Gwen van Poorten doživjela je neugodnost na ljetovanju prošlog tjedna dok je boravila u Hrvatskoj.

Nizozemska TV voditeljica Gwen van Poorten doživjela je neugodnost na ljetovanju prošlog tjedna dok je boravila u Hrvatskoj. Naime, ona se na Twitteru i Facebooku požalila Uberu kako je jedan od Uberovih vozača s kojim se vozila po Splitu, njezin broj proslijedio svom prijatelju, koji joj je onda poslao poruku i pozvao je na Hvar.

Na službenoj stranici Ubera na Facebooku ona je stoga postavila pitanje o razini privatnosti Uberovih klijenata i poštivanju te politike od strane vozača.

“Pozdrav Uber,

Na ljetovanju u Hrvatskoj vozači Ubera vide moj broj i SVI ga slobodno koriste. Što je s mojom privatnošću? Ovo je suludo”, napisala je mlada Nizozemka.

Naime, nakon što mu je prijatelj proslijedio njezin broj, mladić se “ohrabrio” i poslao joj poruku, u kojoj mladu Gwen poziva na Hvar i na “prijateljsko druženje” te joj nudi besplatnu kartu za brod, ručak i sladoled.

gwen1

Njezin prigovor iz Ubera su očito ozbiljno shvatili pa su mladog vozača isključili iz sustava te mu više nije dopušteno raditi preko Uberove aplikacije, prenosi Net.hr

Ne propustite