NIŠTA OD STARE LJUBAVI: Adriana Lima sada ljubi turskog pisca!(FOTO)

Show
NIŠTA OD STARE LJUBAVI: Adriana Lima sada ljubi turskog pisca!(FOTO)
Još uvijek se upoznajemo, ali je jasno da među nama postoje snažne emocije - rekao je Limin novi dečko

FANOVI SE PONADALI Kada je manekenka objavila fotografiju sa bivšom svekrvom, obožavatelji su bili sigurni da je ovo dokaz da su Marko i Lima ponovo zajedno

Jedna od najljepših žena na svijetu provela je nekoliko dana u Crnoj Gori s kćerkicama Valentinom (7) i Siennom (4) te bivšim suprugom Markom Jarićem (38), a mnogi su zajednički odmor protumačili kao šansu za pomirenje bivših supružnika Kada je manekenka objavila fotografiju sa bivšom svekrvom, obožavatelji su bili sigurni da je ovo dokaz da su Marko i Lima ponovo zajedno.

Ipak, ispostavila se da među bivšim supružnicima nema ništa više od prijateljskih emocija jer su tridesetšestogodišnju ljepoticu predstavnici sedme sile snimili kako se ljubi s Metinom Harom, godinu dana mlađim turskim piscem.

- Još uvijek se upoznajemo, ali je jasno da među nama postoje snažne emocije - rekao je Limin novi dečko. Inače, manekenka se iod Jarića razvela 2014. godine, a prošle godine povezivali su je s voditeljem showa 'Američki idol'. Ona i Ryan Seacrest navodno su se zaljubili na Olimpijskim igrama u Brazilu.

 

Ne propustite