Par pokušao da izvede 'scenu podizanja' iz 'PRLJAVOG PLESA' dan prije vjenčanja - pa oboje završili u bolnici!(FOTO)

Svijet
Par pokušao da izvede 'scenu podizanja' iz 'PRLJAVOG PLESA' dan prije vjenčanja - pa oboje završili u bolnici!(FOTO)
Trenutak kada je par pokušao izvesti ' scenu dizanja iz Dirty Dancinga' dan prije njihovog vjenčanja, oboje su završili u bolnici, uhvaćeni su na kamerama od strane zbunjenih članova obitelji

Trenutak kada je par pokušao izvesti  ' scenu dizanja iz Dirty Dancinga'  dan prije njihovog vjenčanja, oboje su završili u bolnici, uhvaćeni su na kamerama od strane zbunjenih članova obitelji.

Zaručnica Sharon Price i zaručnik Andy Price ostali su bez svijesti nakon što su pokušali izvesti scenu iz slavnog filma, prenosi Daily mail.

Just like Jennifer Grey leaping into the arms of Patrick Swayze (pictured), Ms Price ran at her partner, ready for him to lift her above his head

Oboje su gledali 80-ih godina film više od 30 puta i htjeli su napraviti slavni trenutak na 'veliki dan' odnosno vjenčanje i njihov 'prvi ples' da bude upravo taj ples kao u popularnom filmu.

Baš kao što Jennifer Grey ulazi u ruke Patricka Swayzea, gospođa Price je trčala kod svog partnera, spremna da je on podigne iznad glave. Ali umjesto toga par je završio ravno na travi.
Gospođa Price nije mogla disati nakon pada, a Andy je toliko udario glavom da se onesvjestio. Isprva je njihova obitelj mislila da se šale, ali je uskoro morala zvati Hitnu pomoć.

Evo kako je to izgledalo...

The couple decided to practise their moves in a Weston-Super-Mare pub beer garden 

The couple were both left unconscious after their attempt to recreate the famous film spectacularly flopped

Ms Price said doctors laughed when she told them how the accident had occurred

Andijeva nećakinja je rekla kako nije znala koliko je ozbiljno dok ih nije ugledala kako leže. A oni kažu da su im se doktori smijali kada su im rekli zbog čega je došlo do tih strašnih povreda. 

(Novi.ba)

Ne propustite