TRAGEDIJA: U Centru za socijalni rad MUŠKARAC UBIO ŽENU I DIJETE, RANJENE TRI OSOBE

Crna hronika
TRAGEDIJA: U Centru za socijalni rad MUŠKARAC UBIO ŽENU I DIJETE, RANJENE TRI OSOBE
Počinilac ovog gnusnog zločina je ubrzo uhapšen.

Muškarac (M. N.) star oko 30 godina ubio je nožem svoju suprugu (M. Đ.) i njihovog petogodišnjeg sina oko 16 sati ispred zgrade Centra za socijalni rad u Ulici Miška Kranjca 12 u Rakovici. Mediji javljaju da je dijete podleglo povredama usprkos naporima ljekara da mu reanimacijom spasu život.

Tijelo ubijene žene nalazi se na parkingu, a u blizini su i vozilo Hitne pomoći, u kome se, kako izvještava reporter 'Blica', nalazi ubica. Ubica je navodno sina davio, a ženu izbo nožem. Muškarac M. N. je nožem napao i troje radnika Centra za socijalni rad, koji su prevezeni na VMA.

Počinilac ovog gnusnog zločina je ubrzo uhapšen.

Nema, međutim, informacija o tome što bi mogao biti motiv ubojstva, ali se pretpostavlja da su u pitanju raniji neraščišćeni odnosi i neki vid nasilja u porodici. Dijete je navodno,  saznaje bilo kod oca posljednjih dana i danas je trebalo da ga vrati majci u Centru za socijalni rad.

Ovo brutalno ubojstvo dogodilo se samo nekoliko dana nakon što je također u blizini Centra za socijalni rad na Novom Beogradu muž ubio ženu pred njihovo troje djece, a onda je sutradan izvršio samoubistvo.

Uviđaj je u toku. Uskoro opširnije...

 

(Blic.rs)

Ne propustite