Zastrašujuće TAJNE koje NASA krije od vas (VIDEO)

Zanimljivosti
Zastrašujuće TAJNE koje NASA krije od vas (VIDEO)
Postoji nešto vrlo sumnjivo u vezi NASA-e što je zaintrigiralo velik broj ljudi.

Kroz historiju svog postojanja, američka je svemirska agencija NASA mnoge stvari zatajila od javnosti.

Teoretičari zavjera često spekuliraju o brojnim tajnama NASA-e u njenih 60 godina historija, a optužili su agenciju za razne stvari – od lažiranja slijetanja na Mjesec do pokrivanja dokaza postojanja izvanzemaljskog života. NASA ima tim stručnjaka i ogromnu PR agenciju koja sustavno opovrgava to kao mitove, no kroz godine su se pojavile brojne tajne i činjenice koje zahtijevaju odgovor, ako ne i objašnjenje.

http://novi.ba/clanak/140701/zvuci-kao-sala-u-americi-predstavljen-prijedlog-zakona-o-formiranju-svemirskih-snaga-koje-bi-stitile-od-napada-iz-svemira

1. Prekid emitiranja uživo

Postoji nešto vrlo sumnjivo u vezi NASA-e što je zaintrigiralo velik broj ljudi. Naime, u novembar 2016. NASA je naprasno prekinula svoj live feed, a prije nego je to učinila moglo se vidjeti bizarno misteriozno biće koje je uhvatila satelitska kamera. Bilo je to vrlo neobično, a iako je NASA objavila fotografije, očito je da potajno rade na nečemu o čemu šute pred svijetom. Kad se objašnjenje zahtijevalo, odgovorili su da je riječ o normalnom meteoru te da ih se može vidjeti gotovo svakog dana, tvrdeći da nema nikakve posebnosti na toj snimci.

http://novi.ba/clanak/140569/indija-u-svemir-lansirala-raketu-sa-31-satelitom

Ne propustite