Jay-Z priznao: Brak s Beyonce sagrađen je na lažima!

Show
Jay-Z priznao: Brak s Beyonce sagrađen je na lažima!
Kao i svaki par, i oni imaju problema, što se posebno moglo vidjeti nakon što je Beyonceina sestra fizički napala repera jednom prilikom u dizalu, a posebno nakon njezina albuma "Lemonade", na kojem je opjevala ženu koju vara muž.

Par je zajedno od 2002. godine, kada su se upoznali na snimanju spota za hit "03 Bonnie & Clyde", a 2008. godine izgovorili su "sudbonosno da". Zajedno imaju troje djece - Blue Ivy te blizance Sira i Rumi koje su dobili 30. juna ove godine.

No kao i svaki par, i oni imaju problema, što se posebno moglo vidjeti nakon što je Beyonceina sestra fizički napala repera jednom prilikom u dizalu, a posebno nakon njezina albuma "Lemonade", na kojem je opjevala ženu koju vara muž.

Nije dugo trebalo da počnu nagađanja tko je ta "Becky s dobrom kosom", no duo je čitavo vrijeme mudro šutio, pojavljivao se zajedno u javnosti i slično, zbog čega su se glasine oko nevolja u raju stišale, posebno nakon što je Beyonce "srušila internet" priznanjem da čeka blizance.

No reper je sada napokon odlučio priznati mali dio istine u takvim napisima na svom novom albumu "4:44". "Ovo je moj život, uletio sam u sve to i počeo graditi to veliko zdanje koje nije bilo utemeljeno na stopostotnoj istini, a nakon nekog vremena pojavile su se pukotine. Počele su se događati stvari koje je javnost vidjela. Tada sam rekao dosta, bilo je vrijeme da se sruši sve što smo dotad gradili i da krenemo ponovno, iz temelja. Bila je to najteža stvar koju sam napravio u životu", iskreno je priznao.

Nakon niza napisa o prevari, lijepa pjevačica emocionalno se udaljila od supruga, a on je to shvatio kao poziv na buđenje. Priznao je i kako ju je molio da ne ode te da je tada obećao da će učiniti sve, samo kako bi je zadržao, prenosi Index.hr.

 Kako je sam zaključio, otad se njihov odnos gradi samo na istini, a čini se kako je to bila pametna odluka.

Ne propustite