NE PAMTE OVAKU TRAGEDIJU NA CESTAMA: Četvero mrtvih u četiri sata!

Region
NE PAMTE OVAKU TRAGEDIJU NA CESTAMA: Četvero mrtvih u četiri sata!
"U Sinju će sutra ili preksutra biti proglašen dan žalosti. Sve manifestacije su još jučer obustavljene. Tragedija. U dvije saobraćajne nesreće poginulo je četvero mladih ljudi", kazala je jutros gradonačelnica Sinja Kristina Križanac

"U Sinju će sutra ili preksutra biti proglašen dan žalosti. Sve manifestacije su još jučer obustavljene. Tragedija. U dvije saobraćajne nesreće poginulo je četvero mladih ljudi", kazala je jutros gradonačelnica Sinja Kristina Križanac.

U dvije saobraćajne nesreće koje su se dogodile preksinoć u razmaku od četiri sata poginula su trojica motociklista iz Sinja koji su se vraćali s moto partyja u Trilju te 20-godišnjakinja iz Splita koja je nastradala u frontalnom sudaru s Fordom na predjelu Kukuzovac u Turjacima. Vozačica je podlegla povredama na mjestu nesreće, 20-godišnja suvozačica u kritičnom je stanju prebačena u splitsku bolnicu. 

Nesreća se dogodila na dugom ravnom pravcu pola sata iza ponoći. Djevojke su bile u Citroenu Saxo, a na njihovu stranu prešao je 21-godišnji vozač Ford Focusa. Tek se treba utvrditi zašto. U nesreći je samo lakše povrijeđen.

Sinj ovakvu tragičnu noć ne pamti. "Sjest ćemo s policijom da vidimo što možemo napraviti", kazala je Križanac.

sinj03-ivocagaljpixsell

Motociklisti su nastradali oko 4.40 sati na cesti između Trilja i Sinja u Košutama. Kod skretanja za Vojnić, 38-godišnji vozač BMW-a pretjecao je 50-godišnjeg vozača Kawasakija i u blagom zavoju prešao je na lijevi prometni trak. Iz suprotnog smjera naišao je kombi Renault Master. Došlo je do sudara, a BMW je potom udario u Kawasaki i sletio s ceste. Zabio se u drvo i zapalio. Nesreću nisu preživjeli vozač i 27-godišnji suvozač na BMW-u te vozač Kawasakija. Večer su proveli u Trilju na moto partyju koji je organizirao MK Noćni jahač.

Gradonačelnica Sinja čeka vijest o njihovoj sahrani. Taj dan bit će dan žalosti u Sinju.

Istragu saobraćajnih nesreća preuzelo je Državno odvjetništvo.

Ne propustite