PRIPREMITE SE: Danas vruće, temperatura do 37 stepeni

Bosna i Hercegovina
PRIPREMITE SE: Danas vruće, temperatura do 37 stepeni
U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti sunčano i veoma vruće sa dnevnom tempraturom vazduha do 37 stepeni Celzijusovih.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti sunčano i veoma vruće sa dnevnom tempraturom vazduha do 37 stepeni Celzijusovih. Poslijepodne se na istoku i jugozapadu uz razvoj oblaka ponegdje očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Uveče i tokom noći grmljavine će biti i na sjeverozapadu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Tokom dana duvaće slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura vazduha od 32 do 37 stepeni Celzijusovih.

U Republici Srpskoj i FBiH jutros preovladava pretežno vedro vrijeme, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. Mostar je jutros u 8.00 časova sa 26 stepeni bio najtopliji. U Neumu je izmjereno 25 stepeni, u Trebinju 24, u Gradačcu i Grudama 23, u Banjaluci, Bijeljini i Bihaću 22, u Bičeći, Nevesinju, Srpcu, Krupi na Uni, Banji Mlječanici, Sanskom Mostu 21, u Doboju i Zvorniku 20 stepeni.

U Višegradu, Kotor Varošu, Foči, Čajniču, Novom Gradu i Livnu u 8.00 časova izmjereno je 19 stepeni, na Han Pijeku, u Mrkonjić Gradu, Kneževu, na Manjači, u Kalinoviku, Gacku, Sarajevu, Tuzli i Zenici 18, na Čemernu, u Istočnom Sarajevu i Rudom 17, na Sokocu, u Srebrenici, na Ivan Sedlu 16, dok je Bjelašnica sa 14 stepeni bila najsvježija.

 

 

 

 

Srna

Ne propustite