Dačić je godinama sa njom: Gdje god da se pojavi, za njegovu suprugu kažu da izgleda SJAJNO!

Show
Dačić je godinama sa njom: Gdje god da se pojavi, za njegovu suprugu kažu da izgleda SJAJNO!
Prati ga godinama na važnim političkim skupovima.

Prati ga godinama na važnim političkim skupovima. Eleganntna i uvijek nasmijana Sanja Dačić lako izbije u prvi plan, iako njenom suprugu Ivici Dačiću medijskog interesovanja nikada ne nedostaje.

dacic-2
Sanja je supruga pratila na svakom glasanju. Prilike su bile važne sa političke strane, ali i sa one modne, a gospođa Dačić zna kakva garderoba priliči takvim događajima.

Pobjegla je uspješno od svake negativne modne kritike. Ivica nikada nije morao da brine da li će Sanja doskočiti nekom izazovu ili ne. Izgradila je odličan medijski imidž.

dacic-3
Sanja se pojavljuje i u manje obaveznim prilikama, kakvi su muzički događaji,prenosi zena.blic.Ivica Dačić je poznati ljubitelj dobre muzike, a i njegova supruga umije da uživa u dobrim notama.

Za koncert Ane Bekute održan prije nekoliko godina u našoj prestonici odabrala je elegantnu, ali i malo provokativniju haljinu u odnosu na odjeću koju inače nosi.

Ivica i Sanja su u višegodišnjem braku, imaju dvoje djece, Andreu i Luku koji je sinoć proslavio 18. rođendan, galmuroznom zabavom u Beogradu.

Ne propustite