HARIS BERKOVIĆ NA LJETOVANJU U EGIPTU - Sa ovom djevojkom provodi vrele dane!

Show
HARIS BERKOVIĆ NA LJETOVANJU U EGIPTU  - Sa ovom djevojkom provodi vrele dane!
O pobjedniku Zvezda Granda iz Gradačca, Harisu Berkoviću, svako malo se pojavi nova informacija, pretežno vezana za njegov ljubavni život sa atraktivnom Radom Manojlović. Od svađa, izbacivanja iz stana, prevara, lomljenja telefona, špekulacija kako je njihova veza izmišljena radi marketinga

O pobjedniku Zvezda Granda iz Gradačca, Harisu Berkoviću, svako malo se pojavi nova informacija, pretežno vezana za njegov ljubavni život sa atraktivnom Radom Manojlović. Od svađa, izbacivanja iz stana, prevara, lomljenja telefona, špekulacija kako je njihova veza izmišljena radi marketinga... Zaista je buran period iza mladog pjevača, a koji, kako Ekskluziva.ba portal saznaje, uživa u Egiptu.
 

Haris Berković ljetuje na drugom kontinentu, saznaje Ekskluziva.ba portal.

Kako Ekskluziva.ba portal saznaje, Haris je otputovao na ljetovanje u Egipat, i to zajedno sa Radom Manojlović. I jedno, i drugo, izbjegavaju postavljati zajedničke fotografije sa odmora. Da li je to iz razloga što su se nedavno u medijima pojavile informacije kako su raskinuli, pa žele da intrigiraju javnost, poznato je samo njima.

Za sada postavljaju fotografije na kojima su sami, mada je Haris uspio napraviti grešku. Naime, on je postavio fotografiju nastalu tokom krstarenja, dok su oko njega dvije djevojke. Obe imaju sagnute glave, ali ako zumirate fotografiju, sasvim je jasno kako je s njegove desne strane Rada Manojlović.

Prema saznanjima Ekskluziva.ba portala, na odmoru u Egiptu, zajedno sa Radom i Harisom su članovi njihove porodice. Tačnije, Haris je sa sobom poveo oca, maćehu i polubrata, dok su Radini članovi njena sestra Marija i jedna prijateljica.

113074-capture-20170704-204639

 

113074-capture-20170704-204533

Ne propustite