MIRZA TELETOVIĆ

NBA KOŠARKAŠ posjetom obradovao 'MLADE NADE'

Objavljeno:05.07.2017 - 21:19
A A A Times Arial

Treći dan Košarkaškog Kampa sudionici su imali specijalnog gosta. Na Bjelašnici ih je posjetio naš najbolji košarkaš - Mirza Teletović. Mirza se obratio momcima i rado odgovarao na sva njihova znatiželjna pitanja.

Mirza je naglasio kako je njegov put od naše lige do NBA bio veoma težak, ali da je sve svoje rezultate postigao ogromnim trudom i radom. Poručio je našim dječacima da je ključ uspjeha marljiv rad, ljubav i uživanje u košarci. Na putu do uspjeha dešavaju se lijepi i teški trenuci.

Mirza je priznao malim košarkašima da je nakon 15 godina igranja za reprezentaciju BiH vrijeme da ustupi prostor mlađim, kao što su oni.

Djeca su bila veoma sretna zbog posjete našeg prvog igrača u NBA ligi koji se sa zadovoljstvom slikao i dijelio autograme. Zadovoljstvo je pokazao i Mirza objavom na svom facebook profilu...

 

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!