Babo, babo, pomozi mi, izvuci me – DJEČAK UPAO U BUNAR OD 25 METARA, DJEVOJČICA U SEPTIČKU JAMU

Vijesti
Babo, babo, pomozi mi, izvuci me – DJEČAK UPAO U BUNAR OD 25 METARA, DJEVOJČICA U SEPTIČKU JAMU
Babo, babo, pomozi mi, izvuci me, ponavljao je sedmogodišnji dječak iz Tučenika kraj Vrbovca, koji je u ponedjeljak, loveći susjedova zeca, propao u bunar.

Babo, babo, pomozi mi, izvuci me, ponavljao je sedmogodišnji dječak iz Tučenika kraj Vrbovca, koji je u ponedjeljak, loveći susjedova zeca, propao u bunar dubok oko 25 metara. Začudo, iz bunara je izašao s jednom ogrebotinom i masnicom na nozi.

Nakon dva dana provedena u bolnici pustili su ga na kućnu njegu.

- Lovili smo zeca. Vidio sam da stoji na daskama, skočio sam za njim i odjednom smo oba propali. Ne znam koliko sam padao, ali na dnu je bio veliki mrak i ništa se nije moglo vidjeti - prepričava hrabri dječak i dodaje kako ga ni u jednom trenutku nije bilo strah. Njegova mama nam je rekla da se nikada tamo ne igraju, ali tog dana sve se tako posložilo kao da se moralo dogoditi.

-Sreće je imala i djevojčica u Murskom Središću. Ona je, igrajući se, pala u septičku jamu. Jama je navodno duboka oko tri metra. Zahvaljujući brzoj rekaciji dežurnih službi, posebice vatrogasaca, djevojčica je iz septičke jame izvučena živa i zdrava. Hitna pomoć je ipak malu djevojčicu odvezla na kontrolni pregled u bolnicu.

Ne propustite