I OVO JE MOGUĆE: Najbolji šef na svijetu platit će vjenčanja svim svojim zaposlenicima

Zanimljivosti
I OVO JE MOGUĆE: Najbolji šef na svijetu platit će vjenčanja svim svojim zaposlenicima
Šef dobra srca, Chieh Huang, iz američke tvrtke Boxed upravo je najavio novu pogodnost za svoje djelatnike.

Tvrtka Boxed bavi se veleprodajom, a direktor Huang poznat je po svojoj velikodušnosti jer već dulje vrijeme dio svoje plaće daruje neprofitnoj organizaciji koja dalje daje novac zaposlenicima kojima je to potrebno.

Već vidimo kako očevi nešto zahtjevnijih mladenki vješaju fotografiju Chieha Huanga na zid, u zlatnom okviru. A kako i ne bi?

Naime, šef dobra srca, Chieh Huang, iz američke firma Boxed upravo je najavio novu pogodnost za svoje djelatnike koja je dirnula one koji rade za njega, ali i našla put do medija koji su se raspisali o šefu na kojeg bi se mnogi mogli ugledati.

- Nakon vođenja prve tvrtke, shvatio sam kako nije važno koliko je snažna i velika firma. Ako svi djelatnici odluče otići, tvrtka već sutra može biti bezvrijedna -, objasnio je svoj pogled na djelatnike za CNBC.


U sklopu velikog govora koji je održao proteklog proljeća, Huang je najavio kako će tvrtka platiti vjenčanje svim djelatnicima koji to požele, i to u sklopu budžeta od 11 000 dolara. Na ovako velikodušnu ponudu ponukao ga je prizor uplaknog djelatnika koja mu je priznao kako radi sedam dana u tjednu kako bi što prije skupio novac za vjenčanje i mogao bolesnoj majci priuštiti dolazak, piše Harper's Bazaar.

- Nitko u ovoj tvrtki ne bi trebao osjećati takvu bol -, rekao je Huang koji je nekim djelatnicima već pomogao da plate školovanje svoje djece.


- Svima koji će se u budućnosti vjenčati platit ćemo vjenčanje pa vam želim sreću s pronalaskom partnera za kojeg ćete se vjenčati! -, objavio je šef snova.

Ne propustite