Slavna pjevačica o razvodu: 'MOJ JE BRAK BIO PAKAO'

Show
Slavna pjevačica o razvodu: 'MOJ JE BRAK BIO PAKAO'
U sobi prepunoj nepoznatih ljudi, slavna pjevačica Mary J. Blige govorila je o svom novom albumu 'Strenght of a Woman' i po prvi puta, kraljica hip-hopa i soula progovorila je o najgorem periodu u životu - razvodu od supruga Kendua Isaacsa.

U sobi prepunoj nepoznatih ljudi, slavna pjevačica Mary J. Blige govorila je o svom novom albumu 'Strenght of a Woman' i po prvi puta, kraljica hip-hopa i soula progovorila je o najgorem periodu u životu - razvodu od supruga Kendua Isaacsa, s kojim je bila u braku 12 godina.

'Ono što nas je spojilo sve ovdje, priča je s kojom se može poistovjetiti svaka žena koja se bori za svoj brak', započela je svoj govor Mary J. Blige i nastavila: 'Kada sam počela pisati pjesme za ovaj album, borila sam se za svoj brak. Mnogi odvjetnici pokušali su se umiješati i okriviti me za rastavu, a ja sam zaista mislila da je on ljubav mog života.'

46-godišnja pjevačica i Kendu Isaacs rastali su se nakon 12 godina, u julu 2016. godine. Od trenutka kada su objavili da je njihovom braku došao kraj, ništa više nije išlo po planu, a brakorazvodna parnica ostavila je gorak okus svima, prenosi Tportal.

'Ne znam jesu li ljudi svjesni kako je izgledalo mojih posljednjih osam godina braka, no bio je to pravi pakao. Bilo je ružno, bilo je javno i nimalo ugodno. Bilo je tu stvari za koje mnogi ne znaju - borila sam se za vlastiti život, za svoj brak, borila sam se za apsolutno sve u životu i onda sam 

Ne propustite