Messi malo popio na vjenčanju: Skroz se opustio i 'razbacao' po plesnom podiju

Druga strana sporta
Messi malo popio na vjenčanju: Skroz se opustio i 'razbacao' po plesnom podiju
Prije tri mjeseca Barcelona je njegovim genijalnostima pobijedila Real Madrid na Bernabeu 3-2, ali to im nije bilo dovoljno da na kraju postanu prvaci Španjolske. I

Prije tri mjeseca Barcelona je njegovim genijalnostima pobijedila Real Madrid na Bernabeu 3-2, ali to im nije bilo dovoljno da na kraju postanu prvaci Španjolske. Ipak, Messi je Realu presudio u derbiju..


 Što više prolazi dana od vjenčanja Lea Messija u Rosariju, sve više cure i razni detalji. Pa i poneki video spektakularnog događaja koji se odvijao sa subote na nedjelju. Argentinci pišu da je Leo malo i popio, čašicu-dvije više, pa se skroz opustio. Razbacao se na plesnom podiju.. 

Ili mu ples nije najjača strana, ili je doista alkohol odradio svoje. Naravno, odmah su počela i međusobna zadirkivanja navijača Reala i Barcelone, gdje su im Barcini rekli: 

- Pa, i ovakav takav Leo Messi može vam zabiti i pobijediti vas. Prije tri mjeseca Barcelona je njegovim genijalnostima pobijedila Real Madrid na Bernabeu 3-2, ali to im nije bilo dovoljno da na kraju postanu prvaci Španjolske. Po pitanju samog Argentinca, čeka ga novi ugovor čim se vrati u Španjolsku.

 

Ne propustite