STRUČNJACI TVRDE: Ovo je jedina boja koja pristaje većini ljudi

Moda i ljepota
STRUČNJACI TVRDE: Ovo je jedina boja koja pristaje većini ljudi
Efekt koji boje imaju na vas je vrlo snažan.

Pitate se da li zaista postoji boja koja pristaje svi tonovima kože? Stručnjaci tvrde da zaista postoji boja koja odgovara večini ljudi. Konzultanti za imidž su potvrdili kako postoji jedna boja koja, zato što se nalazi na sredini spektra, odlično izgleda uz sve tonove kože.

Pantone svake godine proglasi novu nijansu kao najpopularniju, street style zvijezde svake sezone favoriziraju neke druge boje, a modne kuće i high street brendovi nude čitavu paletu boja na svojoj odjeći, no jedna je boja uvijek na tronu jer svima najbolje pristaje, a to je - crvena!

crve

Jedna od vodećih konzultantica za imidž Helen Venables objasnila je koliko boje odjeće koju nosimo mogu pridonijeti našem izgledu ako se one upare s našom puti: "Uparivanje boja odjeće i vašeg tena je vitalno za dobar izgled.

Efekt koji boje imaju na vas je vrlo snažan - one vas mogu učiniti vizualno tanjima, dati vašem licu prividni sjaj, učiniti vas mlađima i zdravijima, baš kao što mogu učiniti da izgledate starije, umorno ili krupnije."

Ako crvena ima toliko prednosti, razmislite o onoj staroj vesti koju dugo niste odjenule, možda u njoj izgledate fantastično, a niste toga bile svjesne.

ce

Ne propustite