VIDEO: Dominacija bh. takmičara na "Zvezdama Granda"

Aktuelno
VIDEO: Dominacija bh. takmičara na "Zvezdama Granda"
Nakon što je Amar Jašarspahić oduševio kompletan region i u velikom stilu završio kao pobjednik takmičenja "Zvezde Granda", javnost u bh. puno više pažnje posvećuje ovom regionalnom show programu.

Nakon što je Amar Jašarspahić oduševio kompletan region i u velikom stilu završio kao pobjednik takmičenja "Zvezde Granda", javnost u bh. puno više pažnje posvećuje ovom regionalnom show programu.

Godinu dana poslije, kada se na istoimenom takmičenju pojavio Mirza Selimović koji se doslovno prošetao kroz sve faze izbacivanje i triumfovao na kraju, bilo je jasno da počinje era bh. pjevača.

A kako je momak iz Kaknja počeo, u istom stilu nastavio i pjevač iz Srebrenika, isto tako su mnogi novi potencijalni pobjednici iz Bosne i Hercegovine nastavili.

Pažnju nećemo posvetiti cjelokupnom takmičenju i dosadašnjim nastupima. Posvetit ćemo je sinoćnjim fantastičnim nastupima naših takmičara.

No, idemo redom. Azra Husarkić nakon što je odlično otpjevala u duelu sa još dvije djevojke izborila je "samo" baraž nakon kojeg je obezbjedila prolaz dalje. Komentari žirija za njen nastup su bili veoma zadovoljavajući i sigurno je da ova mlada djevojka može mnogo.

Zatim, Sarajlija koji je oduševio sve. Oduševio je žiri, publiku, Bosni i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i sve koji prate ovo takmičenje. Bivši učesnik "Zvijezda možeš biti ti" koji iz nekih razloga tamo nije ostvario pobjedu, oduševljava sve redom u puno težoj konkurenciji. Čovjek zvani dominacija, Armin Bjedić.

"Dikcija savršena, intonacija perfektna, glas divan, energija sjajna...." samo neki su komentari kompetentnog žirija koji čine velike zvijezde naše estrade.

Arminov sugrađanin i onaj koji je već u prvom krugu počeo sa sjajnim nastupima, Sead Hodžić sinoć je takođe direktno prošao dalje. Sa 5 od 6 glavova bio je najbolji u svojoj grupi, a oni koji su glasali za njega osim raznoraznih komplimenata, ništa drugo nisu rekli.

I za kraj, djevojka koja je Bosnu i Hercegovinu ostavila bez riječi. Belma Karišić, 20-godišnja pjevačica koja je takođe nastupila na takmičenju "ZMBT", ali je isti napustila zbog privatnih problema. 

Sinoćnji nastup u duelu sa još jednom sjajnom pjevačicom bio je fascinantan. Nije mala stvar pjesmom Snežane Đurišić oduševiti nju samu, a onda u odlučujućoj pjesmi sa pjesmom Hanke Paldum ostaviti punu salu bez riječi. 

Dominacija! Najkraća moguća riječ koja će najbolje opisati nastup bh. takmičara sinoć, a sve rečeno na njihov nastup samo bi ga pokvario. Bravo!

Ne propustite