BILA JE NAJLJEPŠA ŽENA JUGOSLAVIJE, a onda joj je zbog ljubavi život postao PAKAO i pala je u DEPRESIJU!

Show
BILA JE NAJLJEPŠA ŽENA JUGOSLAVIJE, a onda joj je zbog ljubavi život postao PAKAO i pala je u DEPRESIJU!
Ona je danas uvažena slikarica, a sve ove godine nisu naškodile njenoj ljepoti.

Da je ljepota kazna koliko i blagoslov na svojoj koži je najbolje osetila Suzana Žunić, koja je davne 1988. godine ponijela titulu najljepše žene nekadašnje Jugoslavije.

Osvojivši ovu prestižnu lentu, ona je dospjela u središte interesovanja javnosti, a time je svakako postala i tiha patnja mnogim muškarcima, dok su je drugi posmatrali kao samo još jedan trofej koji treba da osvoje. Jedan od njih je bio i perspektivni hrvatski fudbaler Igor Štimac koji je, samo godinu dana prije nego što je Suzana proglašena za Mis Jugoslavije, donio svojoj zemlji zlato na Svjetskom prvenstvu u Čileu.

Kako su oboje bili pozivani na najznačajnije prijeme u zemlji, kao ponos nacije, nije prošlo mnogo vremena prije nego što su se sreli i otpočeli romansu o kojoj se nadugo i naširoko pisalo u medijima.

Brak koji je uslijedio ubrzo zatim i trajao narednih 19 godina mnogima je djelovao kao ideal sreće. Imali su sve: uspjeh, ljepotu, popularnost, poštovanje u društvu. Međutim, Žunićeva je iza te maske sretne žene krila duboko nezadovoljstvo prouzrokovano konstantnim prevarama, budući da je njen suprug iznova polazio u nove osvajačke pohode. Misice, glumice, pjevačice... O njegovim brojnim aferama se nikada nije glasno govorilo, ali su bile javna tajna, a time i sama Suzana predmet podsmijeha.

Sve je ipak kulminiralo kada je Igor bacio oko na jednu od tadašnjih najpopularnijih pjevačica.

Sve ono što je tada isplivalo u javnost, bila je posljednja kap koja je prelila čašu, tako da je Suzana Žunić nakon dvije decenije nepoštovanja od strane supruga i podsmijeha od strane društva, odlučila da ga napusti.

Kako piše sajt "Luftika", Suzani Žunić trebalo je mnogo vremena da se oporavi od ovih udaraca, ali uspela je da se izbori s depresijom.

Poslije razvoda od Štimca, Suzana se 2015. godine udala za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića, posle šest godina zabavljavanja. Suzana iz braka sa Štimcem ima sina Luku i kćerke Miju i Deu.

Ona je danas uvažena slikarica, a sve ove godine nisu naškodile njenoj ljepoti.

suzana1

Ne propustite