SAVJET ZA SVE ŽENE: Kako spriječiti najiritantniji ljetni beauty problem

Praktična žena
SAVJET ZA SVE ŽENE: Kako spriječiti najiritantniji ljetni beauty problem
Trik je potekao s Twittera, u komentarima ispod objave jedne djevojke, koja se požalila na problem, a kada pročitate o čemu se radi, zapitat ćete se kako vam to do sad već nije palo na pamet,

Prištići od znoja, opekline od sunca, suha koža, tvrde pete i ispucala kosa, samo su neke od ljetnih boljki, s kojima se suočava baš svaka žena. No, definitivno jedan od najiritantnijih problema preko ljeta jest pretjerano znojenje bedara, zbog čega dolazi do trenja i iritacije kože. Svaka djevojka bez razmaka između bedara zna o čemu govorimo, a sada imamo odlično rješenje za to. I ne, nije riječ o baby puderu.

Trik  je potekao s Twittera, u komentarima ispod objave jedne djevojke, koja se požalila na problem, a kada pročitate o čemu se radi, zapitat ćete se kako vam to do sad već nije palo na pamet, prenosi Index.

 Naravno, radi se sredstvu koje inače svi koriste, kako bismo spriječili pretjerano znojenje - dezodoransu - samo što, vjerojatno, većini vas do sada nije palo na pamet posprejati ga i po bedrima. Definitivno nešto što se isplati i što je lako isprobati, a navodno će još bolji učinak imati roll-on dezodorans.

Ne propustite