DARA KAO ROBIN HUD: Otela 500 eura Jovani i dala Gogi!

Show
DARA KAO ROBIN HUD: Otela 500 eura Jovani i dala Gogi!
Dara je mikrofon prepustila kolegicama.

Dara Bubamara je još jednom pokazala da brine o drugaricama. Za Gogu Sekulić i Jovanu Tipšin veže je prijateljstvo dugo više od 20 godina, a koliko je pjevačica upućena u njihove živote, a i u novčanike, vidjeli smo na promociji njenog albuma.

Nakon što je predstavila nove pjesme, Dara je mikrofon prepustila kolegicama, koje su uveseljavale goste. Najbolje su se pokazale upravo Goga i Jovana, koje su na smjenu pjevale. Zato su i počele da lete novčanice koje im je kao bakšiš davao zlatar Nebojša Bojović, ali i njegov prijatelj. Za svaku pjesmu lijepili su po 500 eura na čelo pjevačicama, pa su tako za kratko vrijeme inkasirale nekoliko hiljada eura. Kada je to Dara vidjela, skočila je da podijeli novac. Znajući da Jovana ima dosta nastupa, Dara je od nje uzela dio bakšiša i dala Gogi.

- Uzmi to, tebi je potrebnije - rekla je Bubamara Sekulićevoj.G

Umesto da napravi frku, kao što bi se i očekivalo od većine kolegica, Tipšinka je to prihvatila s osmijehom. Štaviše, ona je svoj dio bakšiša poklonila muzičarima koji su je pratili. Ovime je pokazala da je džek i da nema sujete.

(Kurir)

Ne propustite