Danas se ženi Lionel Mesi: Cijela Argenitna na nogama, evo kakve je poklone pripremio gostima

Show
Danas se ženi Lionel Mesi: Cijela Argenitna na nogama, evo kakve je poklone pripremio gostima
Reprezentativac Argentine i prvotimac Barselone, fudbaler Lionel Mesi danas će ozvaničiti ljubav sa svojom dugogodišnjom partnerkom Antonelom Rokuzo sa kojom ima dvoje djece.

Reprezentativac Argentine i prvotimac Barselone, fudbaler Lionel Mesi danas će ozvaničiti ljubav sa svojom dugogodišnjom partnerkom Antonelom Rokuzo sa kojom ima dvoje djece. Svadbena ceremonija održava se u Argentini pod budnim okom brojnog obezbjeđenja.

Jedan od najboljih fudbalera svijeta, Lionel Mesi posljednji dan juna pamtiće do kraja života. Naime, nakon višegodišnje veze sa ljubavi iz djetinjstva, poznati sportista danas će se zvanično i oženiti.
mesi-3

S obzirom na to da se mjesecima unazad podigla velika pompa oko današnjeg dana, brojni pripadnici obezbjeđenja angažovani su kako bi sve proteklo  u najboljem redu. Brojne fudbalske zvijezde i sportski stručnjaci prisustvovaće vjenčanju o kojem priča cijela Argentina.

mesi-1mesi-4

Oko 300 zvanica prisustvovaće danas ovom svečanom činu, ali gotovo isto toliko i policajaca.

 Ako se uzme u obzir bogatstvo koje Mesi posjeduje, ali i njegove zvanice, ne čudi što je cjelokupna organizacija podignuta na mnogo viši nivo.

 

Ne propustite