Tvrde da je zatrudnila u sedmoj deceniji, a evo šta je Snežana Savić rekla (FOTO)

Show
 Tvrde da je zatrudnila u sedmoj deceniji, a evo šta je Snežana Savić rekla (FOTO)
Domaća javnost bila je šokirana i pozitivino iznenađena kada se prije dvije godine, u svojoj 52. godini života, porodila glumica Ljiljana Jakšić Salveta, a nakon ove uslijedila je još šokantnija vijest - prema informacijama koje su se internetom raširile brzinom svjetlosti, poznata srpska glumica zatrudnila je u 64. godini života

Domaća javnost bila je šokirana i pozitivino iznenađena kada se prije dvije godine, u svojoj 52. godini života, porodila glumica Ljiljana Jakšić Salveta, a nakon ove uslijedila je još šokantnija vijest - prema informacijama koje su se internetom raširile brzinom svjetlosti, poznata srpska glumica zatrudnila je u 64. godini života.


Riječ je o Snežani Savić koja se, navodno, povjerila bliskim prijateljima da je u blagoslovenom stanju, a oni su ovu informaciju brže-bolje podijelili sa javnošću, i to putem portala 24h.com, koji je i objavio ovu, za mnoge nevjerovatnu vijest.


Na društvenim mrežama mogu se pročitati mnogobrojni komentari korisnika koji su ubjeđeni da je ova informacija, po svemu sudeći, neistinita i da je plasirana samo zarad marketinga, što nam je potvrdila i glumica.


Čula sam. Šta bih vam rekla?! Naravno da nije istina. Ne znam ko se bavi time, stvarno ne razumijem. Šta ćemo, naše je da se suočimo sa svim i svačim. Ja nisam čudo prirode - objasnila je ljubazna glumica za Pink.rs.

Ne propustite