JOŠ JEDNOM JE DOKAZAO DA ZA NJEGA GRANICE NE POSTOJE: Novi spot Marka Nikolića SVJETSKI JE HIT!

Aktuelno
JOŠ JEDNOM JE DOKAZAO DA ZA NJEGA GRANICE NE POSTOJE: Novi spot Marka Nikolića SVJETSKI JE HIT!
Marko Nikolić, koji već nekoliko godina živi i radi u Nišu, kreator je motivacionih spotva koji broje preko 300.000 pregleda.

Marko Nikolić, koji već nekoliko godina živi i radi u Nišu, kreator je motivacionih spotova koji broje preko 300.000 pregleda. 

U ovim spotovima Marko snagom svojih mišića prkosi gravitaciji i izvodi nevjerovatne vježbe koje mnoge ostavljaju bez daha. 

marko4

Marko je nedavno, u intrevjuu za Novi.ba otkrio da se oduvijek izdvajo iz mase prosječnosti i želio je da uradi nešto originalno, zbog toga je krenuo snimati motivacione spotove. 

marko1

"Da je lako svi bi to uradili. Zakoračili bi u nepoznato, odrekli bi se mnogih stvari i uspjeli u onome šta žele da urade od svog života. Većina ne zna za jednu stvar, a  to je da mora biti mnogo lud da bi došao do cilja. Moraš osjetiti bol da bi došao do cilja. Tvoje MOGU je mnogo važnije od tvog IQ. ONE DAY THIS PAIN WILL MAKE SENSE TO YOU." - kaže Nikolić. 

Marka na Instagramu možete pronaći ako ukucate markonikolic86. 

Marko je objavio novi spot prije tri dana i spot je već sada svjetski hit. 

 

"Da bi uspio trebaš biti lud. Ako te smatraju ludim računaj da si na putu ka uspjehu, nastavi da koračaš i budi još luđi." (Marko Nikolić)

marko3

 

"Ne radi se o tome da bude savršeno. Radi se o naporu. Kada uložite sav svoj napor u svakodnevni život, tada nastaje transformacija. Tako se rađa promjena. Samo nastavite. Sjetite se zašto se počeli. Idite i ostvarite! Jedan je život...Ne možete sada odustati, dajte sve od sebe..." (Marko Nikolić)

marko2

Ne propustite