GLAVNA ATRAKCIJA CRVENOG TEPIHA: Najsexy žena svijeta sa savršenim nogama (FOTO)

Moda i ljepota
GLAVNA ATRAKCIJA CRVENOG TEPIHA: Najsexy žena svijeta sa savršenim nogama (FOTO)
Uzdisanje muškog, ali i ženskog djela publike.

Hailey Baldwin 20-godišnjoj manekenki, jučer je bila glavna atrakcija na velikom partyju časopisa Maxim.

Naime, ova 20-godišnja manekenka koja je jučer bila glavna atrakcija na velikom partyju tog časopisa, u čast godišnjem Hot 100 izdanju, u kojem se nalazio popis 100 najsexy žena svijeta prema izboru čitatelja, a plavokosa ljepotica osvojila je prvo mjesto.

noga1

 

A kada je Hailey stupila na crveni tepih u kratkoj, bijeloj, Alexandre Vauthier haljini otvorenih leđa, s raskošnom frizurom i besprijekornim make up-om, svima je bila apsolutno jasno zašto je ponijela ovu titulu.

noga2

 

Svakako najviše pažnje privukle su njezine duge noge koje je bacila u prvi plan, a na njih je stavila i vrtoglavo visoke srebrne štikle koje su ih dodatno produžile.

nog

Rezultat? Uzdisanje muškog, ali i ženskog djela publike, čime je Hailey još jednom potvrdila kako ćemo o njoj još itekako čuti. Inače, plavokosa ljepotica spada u generaciju "Instagram modela" kojoj pripadaju i njezine bliske prijateljice Kendall Jenner te sestre Bella i Gigi Hadid.

Radi se o manekenkama koje slavu mogu zahvaliti uglavnom poznatim roditeljima, u njezinu slučaju tati, glumcu Stephenu Baldwinu te milijunima sljedbenika na Instagramu, zbog čega su itekako zanimljive dizajnerima i urednicima u medijima jer je to odlična reklama.

Iako su sve cure itekako atraktivne i manekenski građene, često su na udaru kritika kako se nisu morale namučiti da bi dospjele na najprestižnije modne naslovnice i piste, no čini se kako se one ne obaziru na takve komentare jer rade punom parom.

Ne propustite