(VIDEO) Zanimljivi ples mužjaka GORILE u njegovom bazenu!

Zanimljivosti
(VIDEO) Zanimljivi ples mužjaka GORILE u njegovom bazenu!
Video mužjaka gorile koji se mahnito vrti i pleše u malom bazen je postao viralan

Video mužjaka gorile koji se mahnito vrti i pleše u malom bazen je postao viralan. Pleše, plješće i maše rukama baš kao djeca u plićaku. Igranje vodom je uobičajeno za gorile u divljini, ali snimka ovog plesača u plavom bazenu je apsolutni hit na internetu.


Gorila Zola ima 15 godina i smješten je u teksaškom zoološkom vrtu Dallas. Tamo se provode programi obogaćivanja životnog prostora kako bi se životinjama pružila mentalna i fizička stimulacija. Tako se potiče što prirodnije ponašanje životinja i time poboljšava kvaliteta njihovih života. Za Zolu je to igranje i plesanje u njegovom bazenu.

Zolu smo već gledali u videu iz 2011. godine
Zola je već poznat po svojim plesnim pokretima jer je i video iz 2011. godine na kojem pleše breakdance bio viralan. Devetogodišnji Zola je u to vrijeme bio u kanadskom zoološkom vrtu Calgary gdje su ga čuvari snimili kako se sretno vrti u lokvi vode. Tapkanje nogama po vodi zbilja izgleda kao da pleše u ritmu neke pjesme. Dok Zola tako vrti glavu lijevo desno, ne može se ne primijetiti njegov osmijeh od uha do uha.

Ne propustite