Pokušao oteti dvogodišnjeg dječaka uz ispriku da je SAMO ŽELIO DA SE MALO IGRA (VIDEO)

Šokantno!
Pokušao oteti dvogodišnjeg dječaka uz ispriku da je SAMO ŽELIO DA SE MALO IGRA (VIDEO)
Porodica je sjedila za stolom u restoranu kada je dvogodišnji dječak ustao da malo prohoda. U tom trenutku kamere bilježe kako čovjek u plavoj majici prilazi djetetu i odnosi ga.

Snimak iz restorana u Johannesburgu na kojem se vidi pokušaj otmice dječaka dok se njegovi roditelji nalaze u neposrednoj blizini privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Porodica je sjedila za stolom u restoranu kada je dvogodišnji dječak ustao da malo prohoda. U tom trenutku kamere bilježe kako čovjek u plavoj majici prilazi djetetu i odnosi ga.

Otac je skočio istog trenutka i uspio da istrgne mališana iz naručja kidnapera. Majka dječaka je rekla da su u ovoj akciji pokušaja otmice sudjelovala najmanje trojica muškaraca i jedna žena.

Kada se dječakov otac suprotstavio otmičaru koji je pokušao da mu uzme sina, ovaj se branio riječima da je "samo želio da se malo igra s dječakom".

Iz restorana kažu da su automatski reagovali i da je odmah došlo obezbjeđenje, iako je osumnjičeni tvrdio da je sve bilo "samo igra".

"U našem restoranu sigurnost djece je na prvom mjestu", rekli su iz uprave restorana.

 

(Novi.ba/Kurir)

Ne propustite