KO JE DJEVOJKA KOJA JE PLATILA TUĐE DUGOVE U VISOKOM? Prije nje je došao muškarac koji je imao samo jedan zahtjev

Bosna i Hercegovina
KO JE DJEVOJKA KOJA JE PLATILA TUĐE DUGOVE U VISOKOM? Prije nje je došao muškarac koji je imao samo jedan zahtjev
Za tren oka nestala su sva dugovanja i to onih koji jedva krpe kraj s krajem.

Za tren oka nestala su sva dugovanja i to onih koji jedva krpe kraj s krajem. Muka ih je natjerala da se za i najosnovnije namirnice upisuju u knjigu dužnika, a onda im je prije nekoliko dana svanulo.

Bar na kratko, jer je na većini prodavnica u Visokom ostavljena ista poruka. Trgovci, još u čudu, prepričavaju šta im se dogodilo, javlja ATV.

- Došao je jedan muškarac, ja tada nisam bio u radnji, bila je žena i ona je meni to tako ispričala. Pomislio sam da nije to nešto bezveze, da nije neki kriminalac, kaže nije, kaže bit će pare i ona je otišla kući, a ja sam došao u radnju. Nakon sat vremena, došla je cura i ona je meni pare izborajala - rekao je Alija Janić, trgovac iz Visokog.


Trgovci pričaju da je prvo dolazio muškarac koji je tražio da saberu dugovanja. Nakon toga je dolazila žena, koja je sve plaćala, pa ne čudi da čitava varošica bruji o toj humanoj, ali i priči s mnogo zanimljivih detalja.

- Ženska dođe s kovertom, koliko je novaca – toliko izbroji i plati pa odoše. Meni je iznenađujuće da nisu falš pare, da neko se ne zeza sa nama - rekao je trgovac Edip Ćaluk.


Mještani pričaju da su pokušali da saznaju o kome se radi, ali su kako kažu, mlađa ženska osoba, kao i muškarac koji je bio sa njom tražili da ostanu anonimni. Na pitanje o čemu se radi odmahivali su rukom, a na kraju nisu tražili nikakav papir, niti potpis da su izmirili dugovanja. 

Ne propustite