OČAJNA SEVERINA: "Zbog stresa sam izgubila drugo dijete, ne mogu i Aleksandra"

Show
OČAJNA SEVERINA: "Zbog stresa sam izgubila drugo dijete, ne mogu i Aleksandra"
U jeku borbe za skrbništvo s Milanom Popovićem te nakon što je javno svima zahvalila na porukama podrške, Severina je večeras gostovala kod Zorana Šprajca u RTL Direktu.

U jeku borbe za skrbništvo s Milanom Popovićem te nakon što je javno svima zahvalila na porukama podrške, Severina je večeras gostovala kod Zorana Šprajca u RTL Direktu.

Severina kaže da više nije mogla šutjeti, a u poprilično emotivnoj ispovijesti priznala je i da je bila trudna te da je izgubila bebu. Na pitanje što je sporno u sudskoj presudi, Šprajcu je rekla da "nema toliko vremena". Ipak, počela je s prekidom veze. "Kad sam odlučila zauvijek otići od te veze (zbog psihološkog maltretiranja), tad mi je priprijetio da će mi zagorčati život, da će medijima pričati o meni", rekla je Severina te dodala da je mislila da je samo ljut.

"Vi da biste bili dobar roditelj, prije svega morate biti dobar čovjek. Do 3. godine Aleksandrovog života Milan Popović sina nije vidio tačno 18 mjeseci. Čak je na sudu priznao da je rekao da je mislio da muškarac nije potreban djetetu u prvoj godini. Ni večeras ga nije nazvao", nastavila je Severina te priznala da je sada ljuti što se Milan "busa u prsa ravnopravnim roditeljstvom". Dodala je kako je Milan propustio Aleksandrov prvi zub, prve korake te da "nije čovjek kompetentan govoriti o zajedničkom roditeljstvu".

Severina smatra da su zakazali i centri za socijalnu skrb u Maksimiru i na Črnomercu, koji su se bavili slučajem. "Kad Milan Popović trinaest dana nije vratio dijete na adresu, ja sam apelirala na centar, oni su rekli da ja odem sama po dijete, a ja sam bila u stanju u kojem se nisam smjela izlagati stresu. Bila sam na umjetnoj oplodnji, a kasnije sam i izgubila dijete" priznala je.

Nakon toga se obrušila i na sutkinju Veru Nikić i privremenu mjeru koju je donijela. "Ovo nije prva nakaradna mjera sutkinje Vere Nikić. Prošle godine donijela je mjeru da Aleksandar četiri mjeseca ne ide u vrtić. Promrmljala je nešto o 'estradnom nastupu' i izbacila me iz sudnice te donijela privremenu mjeru da dijete ne ide u vrtić".

Imala je što reći i o Milanovu boravku u Zagrebu. "Prema mojim informacijama, Milan Popović u Zagrebu ima vezu, ne bih o njenom imenu, ali ima dvoje djece, od sedam i pet godina, a moj Aleksandar se s njima druži. Muž je ispričao da su se zbog Milana razveli prije tri mjeseca. Njena djeca su ostala zaštićena, a moj Aleksandar nema to pravo." 

U emisiju je došla u ime svih žena i majki, a poručiti im želi "da ne posustaju u istjerivanju pravde, iako misli da su institucije puno jače". "Sad kad sam progovorila, neću stati", zaključila je.

 

(Index.hr)

Ne propustite