DETALJI STRAVIČNE NESREĆE: Od siline udara dijelovi automobila probili Jelenino tijelo

Region
DETALJI STRAVIČNE NESREĆE: Od siline udara dijelovi automobila probili Jelenino tijelo
Jelena Koler (45) iz Ivanjice, koja je poginula kada je na automobil u kome je bila sa suprugom naletila „kija” čiji je vozač prešao u suprotnu traku, kobnog dana krenula je na krštenje i prvi rođendan unuke.

Jelena Koler (45) iz Ivanjice, koja je poginula kada je na automobil u kome je bila sa suprugom naletila „kija” čiji je vozač prešao u suprotnu traku, kobnog dana krenula je na krštenje i prvi rođendan unuke.


U nesreći na putu Šabac-Valjevo u petak predveče, u selu Brankovina, stradao je i vozač automobila „kija” Zoran Jovanović (49) iz Valjeva, dok je Jelenin suprug Zoran Šuluburić (55), koji je upravljao „fijatom bravo”, teško povrijeđen, slomljena mu je butna kost, ali nije u životnoj opasnosti i prebačen je iz valjevske bolnice u Čačak na dalje liječenje.


Do nesreće je došlo na uzbrdici poslije skretanja za kulturno-istorijski kompleks u Brankovini, na dijelu puta sa tri kolovozne trake i blagoj krivini, kada je Valjevac Zoran Jovanović vozeći automobil „kija“ iz pravca Šapca, iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku i direktno udario u „fijat bravo“ u kojoj je bio bračni par Jelena Koler i Zoran Šuluburić.

nesreca-1
- Sudar je bio stravičan, a oba automobila su uništena do neprepoznatljivosti. Vozač iz Ivanjice je pokušao da izbegne „kiju“ i skrene, ali u tome nije uspeo u potpunosti, tako da je najžešći udar bio u stranu suvozača njegovog automobila. Hitna pomoć, policija i vatrogasci-spasioci su brzo stigli, ali je vatrogascima trebalo skoro 45 minuta da oslobode ženu iz smrvljenog „fijata“, jer su joj delovi vrata bili zabodeni svuda u telo, tako da je nastradala na licu mesta - priča za „Blic“ jedan od očevidaca nesreće.


Kada je izvađen iz automobila, Jovanović je davao znake života, prevezen u Urgentni centar gdje je pokušana reanimacija, ali je, nažalost, podlegao povredama.

Jelena Koler i njen suprug u petak su krenuli u Rumu, gdje je za subotu bilo zakazano krštenje i proslava prvog rođendana Jelenine unuke.

- Sve je otkazano zbog tragedije. Strašno je to što se desilo - kažu za „Blic” Jelenini rođaci iz Rume. U tom sremskom gradu žive Jelenine dvije ćerke iz prvog braka i tri unuke. Iako se prije nekoliko godina udala za Zorana i preselila u Ivanjicu, rođaci napominju da je kad god je imala slobodnog vremena dolazila u posjetu ćerkama i unukama. I uvijek su iz Ivanjice dolazili putem na kome je u petak predveče stradala.

nesreca

I u Ivanjici gdje je Jelena poslednjih godina živjela, juče ujutro je vladala nevjerica. Sa suprugom Zoranom, Jelena je živjela u naselju Kušićan, gdje je imala frizerski salon.

- Kada smo čuli za nesreću i Jeleninu i Zoranovu tragediju, zanemeli smo od šoka. Tako divna žena, sposobna, dobra, lepa... Ne možemo da se pomirimo da je nema - pričaju komšije.

Komšije su često dolazile u njen salon na šišanje.

- Pre neki dan sam se šišao kod nje. Tako smo se lepo ispričali. Bila je vedra, zadovoljna, uvek spremna da vam izađe u susret. Svi smo je voleli. Neka počiva u miru - kaže meštanin Kušićana.

Jelena je bila Zoranova druga žena. Komšije svjedoče da su živeli u skladnom i srećnom braku. Zoranovi roditelji skrhani su bolom. Spremaju posljednji ispraćaj za snahu koja će biti sahranjena na ivanjičkom groblju Mazgit.

Ne propustite