Ovako nešto još niste čuli: SINA (8) POKUŠALA PROŠVERCATI PREKO GRANICE – U KOFERU

Šokantno!
Ovako nešto još niste čuli: SINA (8) POKUŠALA PROŠVERCATI  PREKO GRANICE – U KOFERU
Poljska granična straža vratila je s granice jednu Ukrajinku zato što je pokušala da prošverca svog osmogodišnjeg sina sakrivenog pod odjećom u velikom koferu, kao razlog je navela da dječak, za razliku o nje, nije imalo biometrijski pasoš, koji je neophodan Ukrajincima da bez viza uđu u Europsku uniju.

Poljska granična policija vratila je s granice jednu Ukrajinku zato što je pokušala da prošverca svog osmogodišnjeg sina sakrivenog pod odjećom u velikom koferu, kao razlog je navela da dječak, za razliku o nje, nije imalo biometrijski pasoš, koji je neophodan Ukrajincima da bez viza uđu u Europsku uniju.

"Tijekom kontrole voza iz Kijeva, u nedjelju su carinici u koferu jedne od putnica našli osmogodišnjeg dječaka. Njegova majka pokušala je da ga prošverca u Poljsku sakrivenog pod slojem odjeće. Dijete nije imalo isprave na osnovu kojih bi moglo da pređe granicu", kazala je danas poljskoj televiziji Polsat Ana Mihalska iz Granične straže u Przemyśl.

50-godišnja Ukrajinka prvo nije htjela otvoriti kofer, a kada su to carinici učinili sami, imali su što vidjeti - dječaka koji je sakriven u koferu čekao da prođu kontrole, prenosi alo.

Majka je sa sinom preko Poljske krenula u Njemačku već prvog dana kada su Ukrajincima ukinute vize, ali tada su vraćeni s granice zato što dijete za razliku od nje nije imalo biometrijski pasoš bez koga se ne može bez vize u EU, već samo važeći stari.

Ne propustite