Ne sviđa ti se nova frizura – UZ OVE SITNICE KOSA BRŽE RASTE

Praktična žena
Ne sviđa ti se nova frizura – UZ OVE SITNICE KOSA  BRŽE RASTE
Ošišala si se a frizura ti je užasna? Nema veze, narasti će – koliko puta smo samo to čuli. Ali šta sa onim vremenom dok ne izraste?

Ošišala si se a frizura ti je užasna? Nema veze, narasti će – koliko puta smo samo to čuli. Ali šta sa onim vremenom dok ne izraste?

Nekim djevojkama kosa raste nevjerovatno brzo, dok drugima jedna frizura stoji mjesecima prije nego li se imalo promijeni dužina.  Ali i za ove iz druge grupe postoji rješenje; moguće je prirodnim putem ubrzati rast kose, a kako saznajte u nastavku.

Dobra razina željeza - Manjak željeza dovodi do sporijeg rasta kose, pa pazi da ga cijelo vrijeme unosiš dovoljno putem prehrane .

Dobro spavaj - Kao i na puno drugih stvari, dobar san utječe na naš cijeli izgled.

Izbjegavaj stres - Prevelika doza stresa može sasvim izmijeniti  hormone i promijeniti  kosu do razine neprepoznatljivosti. Čak i mala doza sna može utjecati na opadanje kose...

Koristi dobre proizvode - Nabavi šampon i regenerator koji dobro njeguje tvoj tip kose, šišaj redovno vrhove i izbjegavaj četke kojima primjećuješ da jako čupaš kosu.

Šamponi za ubrzani rast kose – Na tržištu postoje i atraktivne formule za brži rast kose, koje dolaze čak i u organskim verzijama. Sve su to sitnice, ali su sitnice koje čine pravu razliku.

Ne propustite