Nije lagan posao: KAKO IZGLEDA BITI DISNEYJEVA PRINCEZA U STVARNOM ŽIVOTU

Zanimljivosti
Nije lagan posao: KAKO IZGLEDA BITI DISNEYJEVA PRINCEZA U STVARNOM ŽIVOTU
Biti Disneyjeva princeza u stvarnosti nije nimalo lak posao

Dok smo bili djeca svatko od nas je imao svoju najdražu Disneyjevu princezu. Iako se njihovi životi izgledaju savršeno, to je fikcija, dok je stvarnost za Disneyjeve princeze prilično drugačija

Biti Disneyjeva princeza u stvarnosti nije nimalo lak posao

Naime, u stvarnom životu biti princeza u Disneyjevim zabavnim parkovima je plaćeni posao. I to nimalo lak posao iako se na prvu možda tako čini.

Nema poslovne sigurnosti 
Samo zato što su dobile ovaj posao ne znači da im je i poslovna budućnost zagarantirana. Tako djevojke svake godine moraju ići na ponovne audicije za uloge princeza. Također, ako postoje druge audicije one se i za to trebaju prijaviti.

Svaka princeza mora izgledati jednako
Postoje vrlo specifične i detaljne upute za šminkanje. Bilo da je riječ o ulozi u zabavnom parku, resortu ili predstavi te se upute trebaju u potpunosti slijediti.

Također, ne smiju kosu bojati u neprirodne boje te na noktima mogu imati samo francusku manikuru ili smiju biti nalakirani jedino s prozirnim i sa svijetlo ružičastim lakom.

Glas je izuzetno važan
Na početku jako puno vremena potroši se na govorne vježbe. Svaka nova Disneyjeva princeza mora surađivati sa stručnjakom ne samo kako bi naučila govoriti s drugim naglaskom, već kako bi njen glas što više zvučao glasu princeze koju glumi.

Održavanje 'Disney' izgleda
Čak i kada nisu na poslu, djevojke se moraju odijevati po određenim standardima jer i dalje predstavljaju Disneyjev brend. Svojim izgledom i ponašanjem trebaju promovirati pozitivan i zdrav način života te atmosferu kakva je inače u zabavnim parkovima, piše Zadovoljna.hr.

Improvizacija je velik dio posla
Vrlo često posao Disneyjeve princeze uključuje i improvizaciju te brzo razmišljanje. Ipak one rade u zabavnim parkovima kroz koje dnevno prođu hiljade ljudi i svaka interakcija s posjetiteljima će biti drugačija.

Ne propustite