Davala je sve od sebe da bude najdebja žena, vjerenik je hranio: Sada izgleda ovako

Objavljeno:14.06.2017 - 20:02
A A A Times Arial

Njena životna ambicija donedavno je bila da postane najdeblja žena na svijetu. Međutim, sada je riješila da što prije smrša jer ima novi, bolji cilj.


Monika Rajli (28) iz Teksasa do skoro je bila odlučna u namjeri da se za što kraće vrijeme ugoji što više. U sebe je unosila 10.000 kalorija dnevno kako bi što prije ispunila svoj cilj. Hranio ju je vjerenik Rajli i dosegla je težinu od 320 kilograma. Nije planirala da na tome stane, ali oni su istovremeno radili na djetetu. Tri puta je izgubila djete i konačno je shvatila da će morati da smrša ako zaista želi da postane majka.

zena-2

- U jednoj fazi života sam čvrsto željela da budem najdeblja žena na svijetu, da budem nepokretna i vezana za krevet, i da mi se život sastoji od toga da me vjerenik hrani. Sada kada sam konačno zatrudnila, pravilno sam reorganizovala prioritete - kaže Monika.

zena-4
Ona je sada u 15. nedjelji trudnoće i za samo 10 nedjelja uspjela je da skine 91 kilogram.

- Želim da budem aktivna mama, da mogu da pomažem svom djetetu i da odrasta sa mnom. To ne mogu ako sam nepokretna - kaže ona.

- Dijeta mi je pala vrlo teško. Mnogo sam plakala i morala da pobijedim sebe na mnogim poljima. Za mene je hrana bila droga. Sada umjesto deset unosim dvije hiljade kalorija. Ima zdravih stvari koje zaista volim, poput avokada, ili pilećih grudi, ali mnogo mi nedostaju sir i tijesto - kaže ona.

zena-1

- Dajem sve od sebe i znam da ću uspjeti da se dovedem u red. To sve radim za dobrobit svog djeteta - zaključuje na kraju Monika.

zena-3

(dailymail.co.uk)

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!