Poznate ličnosti se kunu u ovaj NAPITAK, ali KOLIKO je on ustvari DOBAR?

Zanimljivosti
Poznate ličnosti se kunu u ovaj NAPITAK, ali KOLIKO je on ustvari DOBAR?
Ovaj napitak je privukao veliku pažnju jer se u njega kunu zvijezde poput Gwenyth Paltrow i koji se smatra eliksirom mladosti, ali i pomoćnikom za gubitak kilograma

Ovaj napitak je privukao veliku pažnju jer se u njega kunu zvijezde poput Gwenyth Paltrow i koji se smatra eliksirom mladosti, ali i pomoćnikom za gubitak kilograma, prenosi Grazia.hr
 
Zvijezde poput Gwyneth Paltrow nazivale su napitak od tople vode i iscijeđenog limuna popijen natašte eliksirom mladosti, a neke su tvrdile i da mršave uz njegovu pomoć. Koliko zapravo ima istine u tome? Najbolje je pitati nutricioniste.  


"Topla voda s limunom zapravo ne uzrokuje gubitak kilograma", kaže Alissa Rumsey iz američke akademije za prehranu (AND). "Ipak, ako ovim pićem zamjenjujete neko koje je kaloričnije, poput soka ili kave, na taj ćete način izgubiti nešto težine".   
 
No, u svakom slučaju, pijenje vode sa ili bez limuna, je uvijek dobro i pomaže vašem metabolizmu, potiče mokrenje, ali i smanjuje nadutost. Zato, iako možda nećete uz vodu s limunom izgubiti težinu, ona će imati mnogo korisnih djelovanja na vaše zdravlje. 
Pripazite samo ako imate želučanih problema, limun bi mogao pogoršati vaše simptome. 

Ne propustite