Boksačka poslastica do kraja godine: Revanš Joshue i Klička

Boks
Boksačka poslastica do kraja godine: Revanš Joshue i Klička
Prvi izazivač je sjajni Bugarin Kubrat Pulev, ali IBF je Joshui dozvolio revanš s Kličkom ukoliko se meč održi prije 2. prosinca.

Prvi izazivač je sjajni Bugarin Kubrat Pulev, ali IBF je Joshui dozvolio revanš s Kličkom ukoliko se meč održi prije 2. prosinca. Pulev je pristao boksati s pobjednikom.


Anthony Joshua i Vladimir Kličko odradili su svoje prije mjesec dana i svijet se okrenuo sljedećem boksačkom spektaklu - meču Gennadyja Golovkina i Saula Alvareza, koji će se održati 16. rujna u T-Mobile Areni u Las Vegasu. 

Boksački fanovi jedva su dočekali okršaj dva najbolja srednjaša na svijetu. Neporaženi Golovkin (37-0) i Alvarez (49-1-1), kojem je jedini poraz u karijeri zadao Floyd Mayweather Jr., ipak bi mogli pasti u drugi plan pošto je danas odlučeno - održat će se revanš prvaka Joshue i dugogodišnjeg vladara teške kategorije Klička. 

- Revanš će se održati ako Bernd Boente i Vladimir Kličko ne odluče suprotno na sastanku ovog tjedna - rekao je menadžer i boksački promotor Eddie Hearn,prenosi 24sata.

- U sljedeća dva tjedna ćemo razmotriti sve mogućnosti i vidjeti što dolazi u obzir, a što ne. Također ćemo malo vidjeti i gdje bi se meč mogao održati. Ali što se nas tiče, sljedeći meč je s Kličkom. Prvi izazivač je sjajni Bugarin Kubrat Pulev, ali IBF je Joshui dozvolio revanš s Kličkom ukoliko se meč održi prije 2. prosinca. Pulev je pristao boksati s pobjednikom. Lokacija još nije određena, ali spominju se Nigerija, Dubai, Cardiff i SAD.

Ne propustite