Filadelfija

JEZIV VIDEO: Snimljena otmica devojke nasred ulice

Objavljeno:04.11.2014 - 21:44
A A A Times Arial

Video koji je na svom zvaničnom Jutjub kanalu objavila policijska stanica u Filadelfiji prikazuje otmicu devojke u jednoj od mračnih ulica.

Nestala devojka, indentifikovana kao 22-godišnja Karleša Frilend-Gajter, oteta je u nedjelju u Filadelfiji.
 
Video prikazuje muškarca koji parkira auto u mračnoj uličici, a potom izlazi iz vozila i prati djevojku koja se nalazi na drugoj strani ulice. Prilazi joj, ali žena se izmiče i počinje bježati. Muškarac kreće za njom i hvata je, dok ona vrišti i zove pomoć.
 
Naočare i mobilni telefon nesretne devojke pronađeni su na ulici na kojoj se otmica dogodila, javile su lokalne vlasti, a policija aktivno traga za počiniteljem zločina, nudeći 10.000 dolara nagradu onome ko im da informacije o nepoznatom otmičaru.
 
Karlešina porodica je za CNN kazala kako je devojka radila kao medicinska sestra i u trenutku kad je oteta je bila samo nekoliko ulica udaljena od svog stana.
 
- Ne znamo da li je razgovarala s njim u tom trenutku i šta se desilo da ju je samo tako zgrabio. Pojma nemamo šta se desilo - rekli su članovi njene porodice policiji, dodavši kako samo žele da se njihovo dete živo i zdravo vrati kući, piše Blic.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: