GODINAMA SE BORE ZA POTOMSTVO: Ovo je muž Sanja Maletić koji joj je oprostio prevaru

Show
GODINAMA SE BORE ZA POTOMSTVO: Ovo je muž Sanja Maletić koji joj je oprostio prevaru
Folk pjevačica Sanja Maletić krije svog partnera kao zmija noge.

Folk pjevačica Sanja Maletić krije svog partnera kao zmija noge.

maja-1
Sanja je dugi niz godina u braku sa suprugom Ljubišom kojeg ne voli da eksponira u javnosti. Tek ponekad pojavi se sa njima na nekom javnom događaju. Folk zvijezda Seka Aleksić svake godine pred Novu godinu organizuje druženje sa predstavnicima medija i sa kolegama, a na ovom događaju 2011. godine pojavila se i njena bliska drugarica i koleginica Sanja Maletić,prenosi Plusonline.Ona je došla u društvu supruga Ljubiše, pa smo uspjeli da ih uslikamo zajedno dok se provode sa domaćicom Sekom i ostalim Sanjinim kolegama.

maja-2

Sanja i njen suprug već godinama pokušavaju da postanu roditeji, ali im ne polazi za rukom. Odlučili su da probaju da dobiju dijete vještačkom oplodnjom.
- Suprug i ja ćemo otpurovati u Prag jer silno želimo dete. Nadam se da će i mene bog pogledati pa ću u naručju držati bebu - izjavila je Sanja nedavno.

Inače, Maletićeva se krajem 2014. godine našla u centru velikog medijskog skandala, kada su u javnosti isplivale poruke koje je razmjenjivala sa biznismenom Ćazimom, sa kojim je, navodno, varala svog muža Ljubišu. Tada se pisalo da je Ljubiša prvo ostavio pjevačicu zbog prevare i napustio njihov zajednički stan, ali se kasnije predomislio i njihovom braku dao novu šansu.

Ne propustite