Indira otkrila sve o svom odlasku iz Colonije: Došlo je do 'zamora materijala', i dosad sam sve sama odrađivala

Show
 Indira otkrila sve o svom odlasku iz Colonije: Došlo je do 'zamora materijala', i dosad sam sve sama odrađivala
Svoj imidž neće mijenjati jer za to, kaže, nema potrebe, a nastupat će pod svojim imenom. Ime Colonia ne planira zadržati.

Svoj imidž neće mijenjati jer za to, kaže, nema potrebe, a nastupat će pod svojim imenom. Ime Colonia ne planira zadržati.
 
 
Indira Levak je otkrila sve o svom odlasku iz Colonije nakon 21 godine, čime je grupa prestala postojati. Kaže kako je između nje i Borisa Đurđevića došlo do "zamora materijala".
 
- Došlo je vrijeme za nove autore, novu, svježu energiju. Moram priznati da mi je ovo bila najduža veza na daljinu u životu! Kažem na daljinu, jer Boris 19 godina nije išao sa mnom na koncerte. Čovjek se umorio od tempa nakon dvije godine. Nije to za svakoga, treba imati tu snagu i ljubav u sebi koju prenosimo publici. Naprosto je došlo do 'zamora materijala' između Borisa i mene, a to osjetite kad uđete u studio, pogledate se u stilu 'šta sad?" - ispričala je.
 
Indira kaže da joj nakon 21 godine solo karijera neće biti veliki šok jer je i dosad, zapravo, sve sama odrađivala.
 
- Što se tiče nastupa, pa ja samostalno nastupam zapravo već godinama, najdraži koncert mi je onaj održan u Domu sportova, gdje smo moja publika i ja proslavili 20 godina Colonije. I tu sam bila sama na pozornici i sve odradila samostalno. Tako da neće biti promjene što se toga tiče, osim što sam promijenila autora i studio", kaže pjevačica, koja će uskoro izdati svoj prvi solo singl, zbog čega je jako uzbuđena.
 
Svoj imidž neće mijenjati jer za to, kaže, nema potrebe, a nastupat će pod svojim imenom. Ime Colonia ne planira zadržati. "Indira ili Colonia to vam je isto. Ljudi me i po ulici susreću pa viču: 'Colonia, hej, Colonia!' To je moje drugo ime! Ali mislim da bi bilo loše vući za sobom nešto što više ne postoji u izvornom obliku - rekla je.
 
Menadžer će biti njen suprug, Miroslav Levak, koji je posljednje dvije godine bio menadžer Colonije. „On je moj vjetar u leđa, moja potpora, drži me kao kap vode na dlanu. Takav tretman nisam imala nikad u životu", kaže Indira, koja će se možda okušati i kao autorica pjesama.
 
- Voljela bih da neke od mojih ideja zažive. Želja je prisutna, ponekad se uhvatim da u vožnji pjevušim neke nove stihove... Svakako, bio bi izazov otpjevati nešto što sam sama napisala. Još uvijek se dvoumim je li to baš ono što sam htjela?! Moram još malo poraditi na tome... - rekla je, dok Boris Đurđević nije htio komentirati raspad Colonije.
 
(Expressmag.ba)

Ne propustite