ŠAKOVA MALOLJETNICA PRIZNALA: Cijela priča izmišljena! Želim javno da se izvinim porodici Polumenta!

Objavljeno:02.06.2017 - 16:55
A A A Times Arial

Sedamnaestogodišnja M. V. priznala je u emisiji "Ekskluzivno" da je čitav skandal i aferu zbog koje je pjevač Šako Polumenta nedjeljama bio osuđivan i kritikovan, izmislila.

Već nedjeljama unazad ne prestaje se komentarisati snimak Šaka Polumente koji je, kako su svi prvobitno mislili, poslao maloljetnoj M. V., koja je isti potom objavila na svom nalogu na Instagramu.

Pjevač je nekoliko puta naglašavao da mu je telefon ukraden na jednom od nastupa, što je potvrdio i njegov kolega Sinan Sakić, kao i da nijednog trenutka nije slao snimke maloljetnim osobama. I pored toga, M. V. je i dalje tvrdila da je snimak u kojem pjevač izgovara:"Nedostaješ, dođi da me ljubiš" upućen upravo njoj.

Nakon što je i sama uvidjela da su stvari otišle predaleko i da je cijela afera uticala na ugled pjevača ali i njegove porodice, odlučila je da javno prizna i uputi mu izvinjenje. 

- Želela bih da se javno izvinim porodici Polumenta zbog ovog incidenta i skandala, pogotovo njemu. Nisam preko ovoga želela da postanem poznata - izjavila je M. V. u emisiji i dodala da se poigrala na društvenim mrežama, ne sluteći kolika je moć medija i kakve posljedice može izazvati jedna takva javna objava.