NARKOMAN U KRIZI ISKASAPIO MAJKU JER MU NIJE DALA PARE ZA DROGU: Krvavi detalji stravičnog zločina na Vidikovcu!

Region
NARKOMAN U KRIZI ISKASAPIO MAJKU JER MU NIJE DALA PARE ZA DROGU: Krvavi detalji stravičnog zločina na Vidikovcu!
Zlatica Stanković (65) nađena u lokvi krvi u svom stanu na Vidikovačkom vencu.

Zlatica Stanković (65) nađena u lokvi krvi u svom stanu na Vidikovačkom vencu. Policija traga za njenim sinom Milanom (36) zbog sumnje da je počinio ovaj zločin

Zlatica Stanković (65) zvjerski je ubijena sinoć oko 19 sati u svom stanu na Vidikovačkom vencu u Beogradu. Policija traga za njenim sinom Milanom (36) zbog sumnje da je počinio ovaj zločin.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, policija je za jezivi događaj saznala od Milanove supruge Tamare. Ona je oko 19.30 pozvala policiju i javila da se u stanu na Vidikovačkom vencu 108 nalazi leš.

Patrola je odmah stigla na mjesto zločina, a za njima i Hitna pomoć, ali su ljekari, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt.
- Prizor je bio stravičan. Žena je ležala u lokvi krvi, telo je bilo izbodeno nožem, gotovo iskasapljeno. Ne znam koliko ju je tačno puta ubo, ali je bilo mnogo uboda - kaže naš izvor iz istrage.

Cijela ulica i čitav kraj odmah su blokirani. Obavljen je uviđaj i prvi nalazi ukazuju na to da je Zlaticu ubio njen sin Milan. 
Prizor je bio stravičan. Telo je bilo izbodeno nožem, gotovo iskasapljeno. Ubo ju je mnogo puta


- Motiv ovog zločina još ne znamo. Milan ima dosije u policiji, ali šta ga je nateralo da ubije rođenu majku tek treba da otkrijemo. Naravno, prvo treba da bude potvrđena naša sumnja da je on ubica - prenosi Informer.
Komšije Zlatice Stanković, međutim, kažu da je za ovaj porodični zločin najvjerovatnije kriva droga.

- Svi su u kraju znali da je Milan narkoman i problematičan. Poslednjih godina je stalno maltretirao majku, tukao ju je. Iz Zlatičinog stana se često čula buka i vrištanje, ali niko nije reagovao. Nije mi jasno zašto ga policija nije ranije privela kad ju je stalno zlostavljao - kaže jedan od komšija.

Drugi susjed pak kaže da misli da Milan nije u posljednje vrijeme živio u majčinom stanu već da je dolazio kod nje.
- Sigurno su mu trebale pare za drogu, pa je došao da ih traži. Zlatica verovatno nije htela da mu da novac, pa ju je ubio - kaže naš sagovornik.

Po završetku uviđaja forenzičari su tijelo Zlatice Stanković prebacili na Institut za sudsku medicinu, a policija je nastavila potjeru za glavnim osumnjičenim za ubistvo.

Ne propustite