NICOLLE BEGOVIĆ: Prije 10 godina sam gledala kako Asmir debituje za Bournemouth i ko bi rekao da će se vratiti u ekipu koja sada igra u Premiershipu!

Druga strana sporta
NICOLLE BEGOVIĆ: Prije 10 godina sam gledala kako Asmir debituje za Bournemouth i ko bi rekao da će se vratiti u ekipu koja sada igra u Premiershipu!
Supruga našeg reprezentativca Asmira Begovića nije tipična žena fudbalera

Supruga našeg reprezentativca Asmira Begovića nije tipična žena fudbalera. Amerikanka koja je odrasla u Engleskoj pravi je knjiški moljac, a osim toga što je majka i supruga, Nicolle dijeli strast prema konjima.

Asmira je upoznala još prije više od 10 godina kada je rođeni Trebinjac bio u rezervama Portsmoutha. U jednoj kafanskoj tuči on je spasio Nicolle, a sve ostalo je historija.

Danas je Asmir dogovorio transfer u Bournemouth, a zanimljivo je da je tokom 2007. godine nastupao za klub sa jugozapada Engleske kao posuđen igrač Portsmoutha. Na cijelu tu situaciju osvrnula se i Nicolle koja je na instagramu napisala sljedeće:

“Kada sam prije 10 godina gledala kako Asmir debituje za Bournemouth u League One (trećoj ligi op.a.) ko bi rekao da će se on vratiti u ekipu koja sada igra u Premiershipu. Ponosna sam što sam gledala kako Asmir razvija svoju karijeru i kako od dječaka kojeg sam upoznala postaje fantastičan golman, muž i otac kakav je danas. Zahvaljujem se Chelseaju na tome što su bili uzbudljiv dio Asmirovog putovanja i sada se radujemo opet gledati Asmira u Trešnjama.”

Ne propustite