Trump je ponovo ponizio Melaniju pred CIJELIM SVIJETOM

Svijet
Trump je ponovo ponizio Melaniju pred CIJELIM SVIJETOM
Donald Trump nije na glasu kao džentlmen.

Donald Trump nije na glasu kao džentlmen. Manjak poštovanja i lijepih manira predsjednik SAD ponovo je prikazao danas tokom prve zvanične posjete van Amerike. Na aerodromu u Rijadu Tramp je uradio identičnu stvar kao na inauguraciji 20. januara.


Tada je bez mnogo razmišljanja izašao iz automobila i okrenuo leđa svojoj supruzi da bi potrčao da se pozdravi sa Barakom Obamom. Melanija je izašla iz automobila sama, noseći u rukama poklon za Mišel Obamu.

Dok se njen suprug pozdravljao sa odlazećim predsjedničkim parom, nova prva dama stajala je iz njegovih leđa sa plavom "Tifani" kutijicom u rukama i čekala da se njen suprug pomjeri ili bar primjeti da je prisutna.


Gotovo identična situacija ponovila se u Rijadu. Izlazeći iz predsjedničkog aviona, Tramp je mahnuo prisutnima i sišao niz stepenice da se pozdravi sa domaćinima. Melanija je ponovo ostala u drugom planu, iza njegovih, ali i iza leđa njihovih domaćina.

donald
Dok se jedna tradicija očigledno nastavlja, druga se ruši. Mimo pravila kojih se većina gošći sa zapada pridržava prilikom zvaničnih posjeta Saudijskoj Arabiji, Melanija nije nosila maramu. Čak ni haljinu, već crni kombinezon sa zlatnim kaišom.

Ne propustite