Potresno

Evo kakve su poruke slali putnici srušenog aviona neposredno prije pada: Desilo se nešto strašno

Objavljeno:24.07.2017 - 19:58
A A A Times Arial

Francuski mediji došli su u posjed poruka koje su putnici srušenog .aviona kompanije German Wings slali neposredno prije pada.

U rušenju aviona u francuskim Alpama poginulo je 150 ljudi, a za sve je okrivljen kopilo Andreas Lubitz.

Posebno su bile potresne poruke gimnazijalaca iz Halteren Am Seea koji su se vraćali iz Barcelone, gdje su bili na razmjeni učenika.

 Među njima je bila i 16-godišnja Elena Bless, koja je sanjala da će jednog dan studirati i putovati svijetom. 

"Slala mi je poruke i slike preko WhatsAppa i Snapchata i bila je jako zadovoljna putovanjem. Jako se dobro provodila", ispričala je Elenina najbolja prijateljica Philipa. Dodala je da joj je prijateljica poslala i slike na kojima je bilo svih 16 učenika koji su s učiteljicama španjolskog otputovali na učeničku razmjenu u okolicu Barcelone. 

"Dosta njih je slalo poruke iz aviona, pisali su da su se ukrcali i da jedva čekaju da slete u Njemačku. Pisali su i da su kupili poklone", ispričala je Philipa za Daily Mail. 

Sedamnaestogodišnja Malin opisala je šokantne scene u školi nakon što se proširila vijest o tragediji. 

"Prijateljica mi je poslala SMS poruku u kojoj je pisalo da se dogodilo nešto strašno s avionom. Kada sam došla u školu, učenici su uplakani trčali po hodnicima i vikali: "O, Bože!". Bilo je grozno, svi su bili u šoku", ispričala je Malin. 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: