Studentica računarstva nije imala prijateljica pa je djevojačku večer napravila s prijateljima

Zanimljivosti
Studentica računarstva nije imala prijateljica pa je djevojačku večer napravila s prijateljima
Iako je maštala o tome da ima fotografije sa djevojačke večeri, nije imala prijateljica pa je na djevojačku večer pozvala svoje prijatelje.

Dvadesetčetverogodišnja Rebeca iz Brazila studira računarstvo, a u njenoj klasi od 60 studenata samo su četiri žene. Iako je maštala o tome da ima fotografije sa djevojačke večeri, nije imala prijateljica pa je na djevojačku večer pozvala svoje prijatelje.

170519090-014

"Na ovu ideju sam došla sedmicu prije vjenčanja. Gledala sam fotografije drugih djevojaka, sve djevojke su bile u lijepim, svečanim haljinama i bila sam tužna jer ne mogu napraviti iste fotografije", rekla je Rebeca.

Kaže da je photoshooting s momcima bio zabavan.

"U određenim trenucima smo se toliko smijali da smo morali praviti pauzu da dođemo sebi i da možemo nastaviti fotografisanje", rekla je Rebeca.

Fotografije je podijelila na Facebooku, a korisnici ove društvene mreže oduševljeni su zbog njene duhovitosti i kreativnosti.

"Veoma sam sretna zbog ovih fotografija. Ponekad se, kada ih gledam, počnem ludo smijati. Ali nikada nisam mogla ni pomisliti da će postati viralne", rekla je Rebeca.

170519090-018

 

Ne propustite