Ovo je način da ublažite OŽILJKE prirodnim putem

Zdrav život
Ovo je način da ublažite OŽILJKE prirodnim putem
Budite strpljivi i uporni, jer promjena se neće dogoditi preko noći.

Ožiljke od akni, kakvog drugog upalnog procesa ili ozljede, koji su oštetili samo površinski sloj kože, možete i sami ukloniti pomoću sastojaka iz svoje kuhinje...

Koža posjeduje snažnu moć regeneracije, ali kako biste joj pomogli i brže uklonili neželjene promjene, iskušajte jedan od sljedećih prirodnih sastojaka. Budite strpljivi i uporni, jer promjena se neće dogoditi preko noći. Želite li poboljšati njihovo djelovanje, prilikom aplikacije koristite dermo-roler.

Aloja iscjeljuje i izbjeljuje. Prerežite list aloje, istisnite gustu melasu i nanesite je direktno na željeno mjesto. Možete koristiti i 100-postotni pripravak od aloje. Za najbolji rezultat ostavite da stoji barem pola sata na ožiljku pa isperite.

Ulje NARA potiče prirodno iscjeljenje kože. Jednom ili dva puta dnevno nekoliko kapi ulja nježno umasirajte u zahvaćeno područje.

Med djeluje regenerativno i protuupalno. Nanesite ga direktno na ožiljak jednom ili dva puta dnevno i ostavite da djeluje barem 15 minuta prije nego što ga sperete.

Rajčica izbljeđuje ožiljke. Tanku plošku svježe, domaće rajčice jednom dnevno stavite kao oblog na ožiljak ili deblju šnitu rajčice umasirajte u ožiljak. Ostavite barem 15 minuta da djeluje prije nego što je isperete.

Ne propustite