Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara boravio u općini Usora

Objavljeno:19.05.2017 - 16:26
A A A Times Arial

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara boravio je u općini Usora gdje je posjetio privatno poduzeća Ivex doo specijalizirano za izvođenje radova na ispitivanju i održavanju mjerila protoka u plinskom i naftnom sektoru na području BiH, a potom i Alatnicu Katić koja je specijalizirana za izradu alata prema nacrtima i zamislima klijenata, priopćeno je u petak iz Ureda predsjednika FBiH.

Čavara  je tom prigodom kazao da su ta poduzeća primjer kako obiteljske kompanije svojim uspješnim poslovanjem doprinose razvoju lokalnih zajednica u Federaciji BiH i BiH, te da je potrebno pružiti potporu svih razina vlasti kako bi se uspješnost ovakvih poduzeća i u budućnosti razvijala.

Posjeta je upriličena i župi sv. Ivana Krstitelja u Jelahu gdje se razgovaralo sa župnikom don. Ilijom Marinovićem koji je predsjednika Federacije BiH upoznao sa stanjem u toj župi, navodi se u priopćenju.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!