Andrija Milošević ponovo u Zenici: Za „Zlatni lančić od bižuterije“ traži se karta više

Kultura
Andrija Milošević ponovo u Zenici: Za „Zlatni lančić od bižuterije“ traži se karta više
Andrija Milošević miljenik zeničke publike...

Nakon sjajnog prijema kod zeničke publike, pred kojom je krajem marta izveo predstavu „Zlatni lančić od bižuterije“ Andrija Milošević ponovo gostuje sa ovom hit predstavom u Zenici, 18. maja.

Andrija je trenutno jedan od najpopularnih glumaca u regiji,a sa svojom monodramom „Zlatni lančić od bižuterije“ već mjesecima puni dvorane širom regiona . Zbog iznimnog interesa publike u Zenici, ova izvrsna komedija ponovo gostuje na sceni Bosanskog narodnog pozorišta.

Andrija je gledatelje već naučio da je izvrstan komičar, što će potvrditi i u predstavi „Zlatni lančić od bižuterije“. Riječ je o humorističnoj monodrami redatelja Miodraga Karadžića.

„To je priča o čovjeku koji dolazi u veliki grad u potrazi za srećom. Kako mu ništa ne polazi od ruke, on odluči da će se bogato oženiti i tu kreće surova priča o našoj svakodnevici i mladima koji zbog novca često pristaju na sve. Naravno, sve situacije u kojima se moj lik nalazi su jako smiješne i zabavne“, opisuje Andrija, te time šalje najbolju pozivnicu za predstavu.

Predstava se, po Andrijinim riječima, dogodila slučajno. Monodrama, sa elementima stand up komedije ima univerzalnu temu, priču o muško – ženskim odnosima u kojoj se svako može pronaći.

Ne trebamo ni govoriti da se traži karta više... 

Ne propustite