TRAGEDIJA

STRAVA U NOVOM BEOGRADU Tukli su ga iz čista mira: Bivši fudbaler (22) objesio se o kvaku!

Objavljeno:18.05.2017 - 10:45
A A A Times Arial

Bivši fudbaler Dragan Milošević (22) obesio se o vrata svoje sobe na Novom Beogradu gdje je živio sa majkom i dva mlađa brata.

Tragedija se dogodila u ponedjeljak uveče u njihovoj trošnoj kući. Tijelo nesretnog Dragana otkrio je trinaestogodišnji brat, koji je šokiran pozvao majku.

Tukli ga iz čista mira

"Našla sam sina obešenog o kvaku u pomoćnoj prostoriji. Obesio se nekim kablom koji je pronašao. Odmah sam zvala policiju i dvadeset minuta mu davala veštačko disanje, ali nisam mogla da ga vratim. Moj sin više nije živ, ali želim da pošaljem poruku ostalim roditeljima, da vide kakve se stvari dešavaju." - priča Dragana Jovićević, majka nastradalog.

Ona tvrdi da je motiv samoubistva batinanje koje je njen sin doživio prije četiri godine u rodnom Kraljevu.

"Pre četiri godine dvojica starijih muškaraca pretukla su ga u kladionici u Kraljevu. Napali su osamnaestogodišnje dete iz čista mira, samo zato što su mislili da je nekome prijavljivao njihove planove." - priča očajna majka.

Kako kaže, ona posjeduje snimak sa nadzorne kamere na kom se vide muškarci koji prebijaju njenog sina.

"Na snimku se vidi kako ga udaraju pesnicama, ali se traka prekida u nekom trenutku, pa sumnjam da se tu dogodio pokušaj silovanja. Sve je bilo prijavljeno policiji, ali je postupak pred sudom išao veoma sporo." - navodi Jovićevićeva.

Ona objašnjava da se njen sin nikada poslije toga nije sasvim oporavio.

"Moje dete je žrtva nasilja i oduzeo je sebi život zbog toga! Tri godine je ćutao, nije želeo da priča o tome što se dogodilo, lečio se kod psihijatra. Tamo su mi rekli da su njegovi problemi posledica stresa. Čak je i školu i fudbal napustio. Na sudu je pre nekoliko meseci dao izjavu da su mu uništili život. Tražila sam pomoć od svih institucija. Da mi se neko javio, moje dete bi danas bilo živo." - kaže Dragana Jovićević.

Iz rodnog Kraljeva sa sinovima Dragana se preselila na Novi Beograd zbog bolesnog djeteta.

Otišao je moj cvijet

"Imam četiri sina. Jedan od njih ima cerebralnu paralizu i došli smo ovde da bi mogao da pohađa školu. Moj Dragan je bio moj cvet, moje zlato, a sada mi nema života." - kaže žena koja s dječicom živi u oronuloj kući.

Ismail, očuh pokojnog Dragana, kaže da mu je mladić dan prije tragedije nagovestio da bi otišao iz zemlje.

"On me je pitao da li mogu da mu pomognem da ode u moju rodnu Libiju. Savetovao sam ga da to nije pametno, zbog situacije u zemlji. Rekao mi je samo da mora da ode." - priča Ismail.

 

(Kurir.rs)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!