VRUĆI DETALJI SVADBI 90-IH: Kako je Ceca bila obučena, gdje se Brena udala, koliko je novca skupljeno

Show
VRUĆI DETALJI SVADBI 90-IH: Kako je Ceca bila obučena, gdje se Brena udala, koliko je novca skupljeno
Ovo su detalji vjenčanja decenije!

Devedesetih godina sklopljeni su najpoznatiji brakovi na domaćoj estradi među kojima su Ceca i Arkan, Brena i Boba, Dragana i Toni. Ovo su detalji vjenčanja decenije!


Lepa Brena je 1990. godine snimila posljednji album sa Slatkim grijehom čiji je naziv bio "Zaljubiška". Međutim, on je pao u drugi plan, jer se tada najpopularnija pjevačica u Jugoslaviji - udala za Bobu Živojinovića.

Par je sudbonosno "da" izgovorio u hotelu "Interkontinental" pred 700 zvanica. Mlada je nosila prelijepu kreaciju Kristijana Diora koju je kupila u Londonu. "Vjenčanje decenije" je snimljeno i prodato u nekoliko hiljada primjeraka, a novac je otišao u humanitarne svrhe.

 vencanje-foto-printscreeninstagram-1495023417-1186439


Poslije pet mjeseci zajedničkog života, Svetlana Ceca Ražnatović i Željo Ražnatović Arkan vjerili su se 7. januara 1995, a Ceca je dobila prsten s briljantom od tri i po karata.

Kada su se 19. februara vjenčali ona je imala 22, a on 21 godinu više. Svadba, koju su pratili svi mediji iz regiona, počela je u Cecinoj rodnoj Žitorađi, a završena je u luksuznom hotelu Interkontinetal.

vencanje-foto-printscreeninstagram-1495023417-1186437

 

– –>

Ne propustite